Work In DE-DK

WORK IN DE-DK

Work In DE-DK et erhvervsfremmende tiltag, der skal sikre at fremme arbejdsmarkedet på begge sider af grænsen. Vi ønsker gennem denne webportal at gøre det nemmere for arbejdsgivere og arbejdstagere at finde informationer omkring jobsøgning, rekruttering af nye medarbejdere på tværs af grænsen og meget mere.
Læs mere om vores projekt og om hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Slider

Work In DE-DK = Erhvervsfremmende på tværs af grænsen

Work In DE-DK er en infoportal, der formidler erhvervsfremmende informationer på tværs af grænsen. Infoportalen er en del af projektet Fit4Jobs@WaddenC (F4J). Dette projekt er et dansk-tysk initiativ på tværs af grænsen, som har til formål at nedbryde barrierer.

De informationer vi formidler på denne side, koncentrerer sig om relevante informationer til arbejdsgivere og arbejdstagere omkring jobsøgning, rekruttering, bosætning mm. på tværs af grænsen. Her kan arbejdsgivere finde informationer om mulighederne for at søge ny arbejdskraft på tværs af grænsen, hvordan de kan styrke deres virksomhed på den anden side af grænsen og meget mere. Arbejstagere kan finde informationer omkring deres muligheder for at finde job på den anden side af grænsen, herunder informationer om hvordan det er at arbejde i Tyskland, skrive tysk ansøgning, pendlermuligheder mm. 

Formidler

Vi formidler informationer til dig der er arbejdsgivende eller arbejdssøgende på tværs af grænsen. Her kan du finde informationer omkring jobsøgning, rekruttering og bosætning på tværs af grænsen.

Fremmer

Vi fremmer det danske/tyske arbejdsmarked som et stort arbejdsmarked, ved at formindle informationer omkring arbejds- og ansættelsesmuligheder på tværs af grænsen.

Hjælper

Vi hjælper dig som arbejdsgiver, arbejdstager, grænsependler eller tilflytter med at finde de relevante informationer samt kontaktinformationer der kan hjælpe med processen.

Hvad er Fit4Jobs?

Du kan her læse mere om Fit4Jobs@WaddenC. Her kan du lære mere om hvilke aktiviteter der er i forbindelse med projektet, målgrupper, netværkspartnere og meget mere.

Hvad er Fit4Jobs?

Du kan her læse mere om Fit4Jobs@WaddenC. Her kan du lære mere om hvilke aktiviteter der er i forbindelse med projektet, målgrupper, netværkspartnere og meget mere.