Kernefortælling

De åbne muligheders land

Tønder/Nordfriesland regionen har en masse at byde på for dig, din familie eller din virksomhed. Fordi vi er placeret i grænseregionen, har du dobbelt op på mulighederne på erhverv- og arbejdsmarkedet. VI har udviklet et kernefortælling om vores fantastiske region, som du kan læse mere om og se her!

Slider

Kernefortælling - De åbne muligheders land

Om du er arbejdsgiver, arbejdstager, vil flytte til alene eller med familien – har Tønder/Nordfriesland regionen en masse at byde på både personligt og professionelt!
Der er en fantastisk natur, bestående af åbne vidder, store skove, vadehav og søer og meget mere!
Det grænseoverskridende og internationale samarbejde, der er mellem Danmark og Tyskland har stor indflydelse på erhvervslivet i grænseregionen og kan komme din virksomhed samt jobsøgning til gavn.
Vi har ved F4Jobs@WaddenC udviklet en kernefortælling for Tønder/Nordfriesland regionen, hvor vi beskriver vores fantastiske region samt giver dig et indblik i dine muligheder her.

Søger du arbejde på den anden side af grænsen?

Vi har samlet alle de informationer du end måtte have brug for, når du vil søge job i Tyskland. Du kan her finde informationer omkring, hvordan du skriver ansøgning og CV i Tyskland, hvorhenne du finde jobopslag samt informationer om din uddannelse er anerkendt på den anden side af grænsen. 

Har du en forespørgsel om et dansk/tysk samarbejde?

Har du et ønske om et grænseoverskridende samarbejde med tyske samarbejdspartnere, kan vi hjælpe dig med at komme godt igang.
Hvad end du er virksomhedsejere, der søger samarbejdspartnere, er studerende, der søger praktikplads, eller du brænder for at øge samarbejdet
tværs over grænsen, kan vi hjælpe dig! Kontakt os via vores formel på forsiden.