Tilflytterservice

TILFLYTTERSERVICE

Når man overvejer at flytte til et nyt land, er der mange ting, der skal med i ens overvejelser. Vi hjælper dig gerne med at komme i kontakt med flere tilflytterservices og bosætningskoordinatorer på den anden side af grænsen, samt svarer på dine spørgsmål om tilflytning til Tyskland.

Slider

Kontakt tilflytterservice

Går du rundt med tanker om at flytte til Grænseregionen, men ved ikke hvor du skal begynde? Vi vil ved WORK IN DE-DK gerne hjælpe dig med at finde alle de informationer, du har brug for, når du overvejer at flytte, til grænseregionen. Uanset hvilken side af grænsen du vil flytte til anbefaler vi, at du tager kontakt til den givende kommunes/regions tilflytterservice.
Tilflytterservicen i Nordfriesland kan hjælpe dig med at få en god start på dit nye liv i Tyskland. Tilflytterservice i de Sønderjyske kommuner, kan hjælpe dig med at komme godt på plads i din nye by. 

"Folk der bor her, har taget imod mig med åbne arme."
Trine Jepsen
Direktør - Schackenborg Fonden

Få en god start i Nordfriesland

Vil du have hjælp til at få den bedst mulige start i Nordfriesland? Moin Lieblingsland kan hjælpe dig, når det kommer til tilflytning til regionen samt svare på de spørgsmål du end måtte have omkring bosætning i Nordfriesland. 

Oplev en ny hverdag i Nordfriesland

Overvejer du at flytte syd for grænsen? Vil du bo i et andet land, men stadig være tæt
på din hjemland? Nordfriesland ligger lige på den anden side af den dansk-tyske grænse.
Her kan du opleve en ny hverdag i en region fyldt med mennesker, kultur og aktiviteter.


Læs mere om dine muligheder i Nordfriesland

Oplev en ny hverdag i Nordfriesland

Overvejer du at flytte syd for grænsen? Vil du bo i et andet land, men stadig være tæt på din hjemland?
Nordfriesland ligger lige på den anden side af den dansk-tyske grænse.
Her kan du opleve en ny hverdag i en region fyldt med mennesker, kultur og aktiviteter. Læs mere om dine muligheder i Nordfriesland

Få hjælp til at flytte til Danmarks Sønderjylland

Du kan her finde en oversigt oversigt over tilflytterservice i diverse kommuner i Syddanmark. Kontakt tilflytterservice i dag og se hvordan de kan hjælpe dig med din flytning til Sønderjylland. 

På nedestående kort kan du klikke dig ind på de forskellige dele af Syddanmark og finde kontaktinformationer på de forskellige kommuners tilflytterservice. Kontakt tilflytterservice i dag og se hvordan de kan hjælpe dig med din flytning til Sønderjylland. 

Har du spørgsmål? Så kontakt os.

Her har du mulighed for at kontakte os med evt. spørgsmål du har inden for services i regionen og kultur og fritid. Udfyld nedestående formular og vi svarer dig hurtigst muligt.