Arbejdsgiver

ARBEJDSGIVER I GRÆNSEREGIONEN

Er du virksomhedsejer eller arbejdsgiver i grænseregionen? Så er der et hav af muligheder for dig. På den anden side af grænsen er der et stort arbejdsmarked fyldt med kvalificeret arbejdskraft, som kunne være til stor gavn for dig og din virksomhed. Du kan her finde informationer om dine muligheder for rekruttering og ansættelse af tysk arbejdskraft.

Slider

Som arbejdsgiver kan du her finde informationer, der er relevante for dig i den dansk-tyske grænseregion. Du kan herunder finde informationer omkring rekruttering i Tyskland samt ansættelse af tysk arbejdskraft i Danmark. 

Ønsker du at finde informationer om erhvervsfremmende organisationer, om det grænseoverskridende arbejdsmarked generelt, eller ønsker du samarbejdspartnere på den anden side af grænsen, anbefaler vi dig, at du besøger vores anden, mere erhvervsorienteret hjemmeside:

Ansættelse af tysk arbejdskraft

Når du vil ansætte tyske medarbejdere

Der er flere ting, der skal tages stilling til, hvis du ønsker at ansætte tyske medarbejdere. Her kan du finde informationer om procedure og regler i forbindelse med ansættelsen.

Find nye medarbejdere tværs over grænsen

Mangler du nye kvalificeret medarbejdere til din virksomhed? Har du overvejet at søge arbejdskraft på den anden side af grænsen?
I Tyskland finder du et helt nyt arbejdsmarked med sin egen arbejdskraft som dig, og din virksomhed med fordel kan undersøge og rekruttere.

Digitalisering

Digitalisering er under konstant udvikling, og det er vigtigt for virksomheder at digitalisere deres virksomheder, hvis de vil holde sig relevante i forhold til deres målgrupper. Du kan læse mere om afdækning af små til mellemstore virksomheders digitaliseringsbehov her.