Flyt til grænseregionen

VI BYDER DIG VELKOMMEN

Vil du flytte til grænseregionen? Vi står klar til at tage imod dig og din familie med åbne arme. Hvad end du har et ønske om at bo nord eller syd for grænsen, har vi tilflytterservices, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang med din tilflytning.

OPLEV REGIONEN

Grænseregionen byder på mange spændende oplevelser. Da vi er en region med to lande, er der ikke lang vej til et nyt land med en anderledes kultur og nye oplevelser. Læs mere om hvilke aktiviteter der er for dig og din familie i grænseregionen.

BOSÆTNINGSMULIGHEDER

Overvejer du at flytte til grænseregionen? Her kan du finde relevante informationer, når du og din familie ønsker
at bosætte jer et nyt sted,

previous arrow
next arrow
Slider

Vi står klar til at tage imod dig i grænseregionen

Overvejer du at flytte til grænseregionen? Du kan her finde alle de informationer, du har brug for, når du overvejer at flytte til et nyt sted. Vi har her samlet informationer til dig omkring bosætning, så som, huspriser, indkøbsmuligheder mm. på begge sider af grænsen i vores region.

 Du kan også kontakte tilflytterservice i diverse kommuner, tilflytterservice syd for grænsen eller kontakte os, Work In DE-DK, via mail. Send dit spørgsmål  og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med svar på dit spørgsmål. Du kan f.eks. stille spørgsmål omkring boligmuligheder, sprogkurser, tilflytterservice mm.

Kom til grænseregionen!

Der er mange gode grunde til at komme til grænseregionen. Her er der flere aktører i grænseregionen, der fortæller om, hvorfor de synes man skal komme til grænseregionen.

Bosætning i grænseregionen

Vi har her samlet generelle informationer til dig, om ting du sikkert har i tankerne, hvis du overvejer at flytte til grænseregionen herunder; huspriser, omkostningsniveauer, indkøb og shoppingmuligheder, samt informationer om offentlige institutioner. Læs mere om mulighederne og fordelene ved at bo i grænseregionen. 

Kultur og fritid for dig og din familie

I den danske/tyske grænseregionen bliver der ikke gået ned på oplevelser. Fordi vi er en region med to lande, kulturer og naturer, er der nok at se til
når man bosætter sig her, med aktiviteter for en hver aldersgruppe. Om du er til sport, kunst, natur eller noget helt andet,
så byder grænseregionen på muligheder for dig.